Demo Tidrapport

Vi har skapat ett demoföretag för dig som vill kika närmare på systemet. Prova olika typer av demoinloggningar nedan.

Begränsningar

Det finns begränsningar i demon. Du kan till exempel inte ändra inställningar i företaget. Detta är för att vi vill visa Tidrapport i dess enklaste form. Möjligheterna att konfigurera egna kolumner, materialrapportering, kategorirapportering osv. är begränsade.

Administratör

Administratören sköter allt – lägger in projekt, användare, nyheter, artiklar/kategorier osv, kan ändra felaktigheter i tidrapporter och dra ut lön och projektunderlag. Administratörsgränssnittet finns enbart i webben.

Rapportör

Som rapportör kan du rapportera tid, dra ut löneunderlag, kika på nyheter osv. Nedan kan du logga in som rapportör i webbläge som passar bra då du använder en dator eller surfplatta men också logga in som rapportör i den mobila versionen. Mobilversionen finns enbart för rapportörer.

Personalliggare

Loggar in dig som en underentreprenör i Tidrapport. En underentreprenör kan enbart välja projekt och stämpla in respektive ut. Detta sparas sedan för skatteverkets räkning.

Prova i ett eget företag

Det bästa sättet att utvärdera Tidrapport på är att utnyttja den fria provperioden och testa med den egna personalen. Fyll i orderformuläret på ordersidan för att få ett eget företag att utvärdera i.
Vi hoppas att ni tycker att Tidrapport är intressant!