Nu kan man beställa enbart personalliggare/e-liggare

Ny abonnemangstyp

Vi har fått förfrågningar från kunder som bara vill använda personalliggaren. Tanken från början var att e-liggaren bara var ett tillägg för befintliga Tidrapport-kunder. Men det visade sig att det var fler som tyckte att tjänsten verkade smidig. Om man beställer enbart personalliggare så blir det ett annat pris samt en annan inloggning som filtrerar bort allt som har med tidrapporter att göra.

Personalliggare/e-liggare via SMS

Vill också understryka att man kan stämpla in/ut via SMS. Väldigt smidigt att slippa att tvinga på folk att installera appar om man inte måste.

Förutsättningen är att man lägger in rapportörens mobilnummer i tidrapport på så vis kopplar tidrapport ihop användaren via numret då sms:et kommer till oss. Rapportören behöver känna till projektnumret. Vårt nummer är 0731230470.

Exempel stämpla in/ut i projekt 16076

Personalliggare/E-Liggare SMS

 

Text i sms: 16076

 

 

 

 

 

Läs mer om vår personalliggare här.

 

  Om oss - Tidrapport.nu

  Tidrapport.nu är ett system för tidrapportering. Fokus ligger på enkelhet både för de som rapporterar och de som administrerar. 

  Vi har även en personalliggare som följer specifikationerna från Skatteverket.

  Testa systemet gratis i 30 dagar

  Vi är så säkra på vårt system att vi har en 30-dagars prova-på-period. Kontakta oss idag för att testa gratis eller gå in och känn på systemet i vårt demo.

  Fler nyheter

  Se alla nyheter