Nyheter i Planeringen

Planeringen har fått en ny vy

Vi har jobbat med Tidrapport länge och en sak vi har lärt oss är att ju fler sätt man kan visa information på, desto bättre. Detta gäller också planeringen. I den nya vyn har vi satt resurserna i fokus istället för projekten, så att man på ett överskådligt sätt ser vad alla är sysselsatta med. Vill du byta resurs för ett projekt tar du bara tag i det och släpper det där du vill. Ta tag i kanten om du vill förlänga eller förkorta ett projekt. Smidigt eller hur?

ResursvyPlanering resurs meny

Vi har uppdaterat planeringen med en ny vy som utgår från resurserna/rapportörerna. Resurserna visas horisontellt och datumen vertikalt. Detta har varit ett önskemål från flera Tidrapport-kunder som har planering aktiverat. Det ger snabbt en överblick över vem som skall göra vad.

 

Exempel resurs planering

Kalendervy Planering kalender meny

Den gamla kalendervyn finns givetvis kvar. Den fungerar på samma sätt som tidigare och kommer fortsatt också att uppdateras och hållas efter. De båda vyerna visar samma information fast på olika sätt.

 

Exempel kalender planering

Vi hoppas att den nya vyn blir välanvänd och underlättar er planering ytterligare!/ Supporten

 

  Om oss - Tidrapport.nu

  Tidrapport.nu är ett system för tidrapportering. Fokus ligger på enkelhet både för de som rapporterar och de som administrerar. 

  Vi har även en personalliggare som följer specifikationerna från Skatteverket.

  Testa systemet gratis i 30 dagar

  Vi är så säkra på vårt system att vi har en 30-dagars prova-på-period. Kontakta oss idag för att testa gratis eller gå in och känn på systemet i vårt demo.

  Fler nyheter

  Se alla nyheter