Nyheter i Personalliggarmodulen

Personalliggarmodulen är ganska ny för oss. Vi gjorde först grund designen och väntade sedan på feedback för att kunna anpassa den så att den möter era krav. Nu har en del önskemål dykt upp vilket vi är väldigt tacksamma för!

Automatisk utcheckning

Vi har fått rapporter om att det varit problem med att man kan komma i otakt med sitt stämplande för att man helt enkelt glömmer att stämpla ut på eftermiddagen. Vi har gjort en uppdatering i personalliggaren så att man nu kan välja att stämpla ut rapportörer automatiskt varje dag 23:59. Varje dag 23:59 kommer Tidrapport att leta efter rapportörer som är instämplade i projekt och stämpla ut dem.

Ni aktiverar detta för ert företag under Mitt Företag -> Inställningar ->  Rapport inställningar -> Personalliggare -> Stämpla ut rapportörer automatiskt vid 24:00.=Ja.

Sms kvitton

Sms-delen i tidrapport var jättestor i början av tidrapports historia men allteftersom har det rapporterats allt mindre via sms. Nu har sms återuppstått! I och med att det går att stämpla in och ut i personalliggaren via sms får vi återigen massor med sms.

Önskemålen kring in- och utcheckning via sms har varit att man ska kunna få kvitton på sin status i projekten. Nu är detta möjligt! När du skickar sms till vårt nummer 0731230470 får du en bekräftelse på om du är in- eller utstämplad samt vilket företag och projekt det gäller.

Detta förutsätter att ni aktiverar funktionen under Mitt Företag -> Inställningar ->  Rapport inställningar -> Personalliggare -> Skicka kvitton på SMS in och utstämplingar = ja

Nyheter personalliggare

  Om oss - Tidrapport.nu

  Tidrapport.nu är ett system för tidrapportering. Fokus ligger på enkelhet både för de som rapporterar och de som administrerar. 

  Vi har även en personalliggare som följer specifikationerna från Skatteverket.

  Testa systemet gratis i 30 dagar

  Vi är så säkra på vårt system att vi har en 30-dagars prova-på-period. Kontakta oss idag för att testa gratis eller gå in och känn på systemet i vårt demo.

  Fler nyheter

  Se alla nyheter