Om Tidrapport

Vi har arbetat med tidrapportering sedan 2006. Tidrapportering är centralt för alla tjänsteföretag. Tidrapportering via internet är ett enkelt sätt att samla alla tidrapporter på ett och samma ställe. Fördelarna är minskat arbete på kontoret och de anställda fyller själva i sina tider direkt i systemet. Tidrapport hjälper ert företag med lönehantering och fakturering.

Tidrapport sköter alla beräkningar och lämnar väldigt bra fakturerings- och löneunderlag. Det är idealiskt för er som har ackordbaserade löner. Vårt tidrapporteringssystem är speciellt inriktat mot bygg- och hantverksföretag, men fungerar givetvis utmärkt för alla som säljer sin tid. Tidrapportering med oss gör att ni slipper all hantering av lönelappar. Tidrapport summerar timmar och visar fördelningen emellan anställda per projekt. Fokus ligger på enkelhet och tillgänglighet.

Det som måste göras på kontoret är att lägga in alla projekt och alla anställda. Allteftersom nya projekt dyker upp så läggs dessa också in. De anställda loggar in på tidrapport.hemsida.eu med sina inloggningsuppgifter och fyller enkelt i vad de gjort under dagen, veckan eller månaden.
De anställda har full koll på sin lön då de själva kan dra ut löneunderlag för en vald period.
Tidrapport underlättar för dem som rapporterar i och med att projekten är grupperade på orter och kunder. Har man varit i exempelvis Göteborg och arbetat väljer man Göteborg i en listruta och får ut vilka projekt som är aktiva i Göteborg just nu.

Tidrapport är enkelt för alla användare. Det är ingen vits i att investera i ett system som ingen förstår sig på.

Här kan du läsa om fler fördelar med Tidrapport!

Säkerhet

Tidrapport finns på flera separata platser i världen. Om olyckan är framme finns det alltid en backup som kan ta vid omedelbart. Om ni av någon anledning inte skulle komma åt Tidrapport så finns det alternativ nedan. Det spelar ingen roll vilken server ni använder, för databaserna är replikerade.

Sverigedin.tidrapport.nu
Englandmin.tidrapport.nu

SSL är aktiverat för tidrapport.hemsida.eu för säkrare anslutning.

Mobiltelefonstöd (m.tidrapport.nu)

Tidrapport erbjuder mobil.tidrapport.nu, en pekskärmsanpassad sida för rapportörer,
för att tidrapporterna ska kunna lämnas så smidigt som möjligt.

Rekommendationer på mobila webbläsare

AndroidChrome
Iphone   Safari
WindowsEdge
  

Webbläsare

Tidrapport stödjer följande webbläsare, men för bästa prestanda rekommenderas Firefox.

FirefoxSafariGoogle ChromeOperaEdge   

Över 4 000 användare

Våra över 4 000 rapportörer är intyg på att tidrapport.nu fungerar för alla typer av verksamheter.

10+ års erfarenhet

Vi har utvecklat Tidrapport.nu ihop med våra kunder i över 10 år. Vi lyssnar på våra kunder.